Редактор: e-mail: Кадър: БТВНие сме под голямо напрежение, хорате ни гледат в

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВНие сме под голямо напрежение, хорате ни гледат в
Коментари Харесай

Акад. д-р Лъчезар Трайков: Ремдесивир помогна на мои приятели, когато закъсаха, и на други при първите симптоми

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Ние сме под огромно напрежение, хорате ни гледат в очите и чакат да пристигна едно огромно лекуване, тъй като, в случай че не пристигна лекуване, ние ще бъдем дълго време изправени пред режима, в който живеем сега. Ние забавихме нашият естествен метод на живот, живеем в фиктивен темп. Проблемът е, че в същинското ни схващане става въпрос за нещо съществено.

Това сподели за коронавирус акад. доктор Лъчезар Трайков в „ Лице в лице ” по БТВ.

Относно изказването на СЗО, че не предлагат да не се дава ремдесивир на приети в болница, те споделят, че няма резултат върху % на настъпването на тежки етапи, може и по този начин да е. Има доста медикаменти, които бяха пуснати комерсиализирани, на третата-четвъртата години се оказа, че някои имат странични резултати и ги изкараха от пазара. Ремдесивир въздейства върху репликацията на вируса, първоначално се дава при тежки случаи. Имам другари, когато закъсаха, и настояват, че им е оказал помощ доста. И други, при които беше изработен при първото им подсмърчване, при първите им признаци, взеха решение да го създадат тогава, с цел да ударят вируса в самото начало, когато признаците не са развити. И те също са удовлетворени. Хората, при които е изработен, са се развили добре, оцеляли са. Трудно ми е да приказвам за ремдесивир, доста скоро хората ще трансферират страховете върху имунизацията, може да се окаже, че тази ваксина избавя, добави неврологът и ректор на МУ София акад. доктор Лъчезар Трайков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР